Wij zijn groep 5 & 6!

We zijn een gezellige groep die houdt van een spelletje en een uitdaging. We werken enthousiast samen en kunnen ook al goed zelfstandig werken. We zijn met veel kinderen in de klas daardoor is het vaak gezellig. We leren om dingen eerlijk te zeggen tegen een ander en onze emoties/ gevoelens te benoemen. Vaak gebruiken we hier de PAD kaartjes voor. Elke week hebben wij een PADkind van de week. We maken een foto van het kind en die wordt op het bord gehangen. Alle kinderen mogen daar mooie complimenten, talenten of eigenschappen op schrijven. Na een week leest juf de poster voor aan het PADkind. Dit is heel leuk om te horen en te zien!

Zingen voor de Here vinden we fijn om te doen. Wij kennen al veel psalmen en andere liederen. Het klinkt ook erg mooi!

Het buiten spelen vinden we heerlijk! De pannakooi is super leuk. We voetballen graag en spelen op het plein andere leuke spelletjes. Ook vinden we het leuk om op de duikelstang moeilijke duikels te maken.

Met gym hebben we een echte gymjuf die hele gave activiteiten met ons doet! Juf Christi is heel sportief en leert ons ook samenwerkactiviteiten te doen. Dit is soms best moeilijk, maar zij kan ons goed helpen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze leuke klas? Kom gerust eens kijken!

Anneke Dreschler

Jikke de Vries